Under texten – biblioterapi i Skåne sommaren 2018

Den 9 Juli – 13 Juli 2018 arrangeras Under texten – biblioterapi i Skåne. Det sker på underbara Fridhems folkhögskola där du hittar landets kanske bästa sommarkursprogram. Det finns ett fåtal platser kvar och du anmäler dig via skolans webbplats >>

 

Kan litteratur få dig att utvecklas som människa? Kan en dikt få dig att upptäcka nya sidor av livet? Kan musik väcka känslor som får dig att tänka bortom horisonten? Det här är sommarkursen för dig som är nyfiken på att utforska vad som döljer sig i undertexten och mellan raderna.

AC Collin, handledare i biblioterapi och erfaren skrivpedagog, är din guide. Hon tar dig med på en resa där ni läser, lyssnar, samtalar och delar era upplevelser kring texter, bilder, filmer, musik och berättelser. Det blir också tid för eget skrivande, men du behöver inte ha erfarenhet av det. Kom som du är.

Arbetar du med skrivargrupper?

Du som arbetar med bokcirklar och skrivargrupper kan få inspiration att använda det biblioterapeutiska arbetssättet i din verksamhet. AC Collin är författare och samtalsterapeut, utbildad på PsykosyntesAkademin och Ersta Sköndal Högskola. Hon är även författarcoach och handledare för Skrivarsafari på Fridhem sedan sommaren 2010.